[FOTO/VIDEO] Održana promocija albuma “best of & band on” grupe Grad – Objavljena bogata kompilacija s 37 pjesama

Kako je proteklo druženje i što su poručili ‘Građani’ predvođeni Deanom Škaljcem pogledajte u priloženom video isječku i fotogaleriji…

Ori i Velid

Rijeka – Netko mudar je jednom izjavio da ‘Grad nije band, već dijagnoza’ i nimalo nije pogriješio u svom opisu. A da je zaista tome tako dokazuje i sadržaj najnovijeg album kultnog riječkog banda čije je objavljivanje bilo povod jučerašnjem druženju ispred Dallas music shopa.

Brojni prijatelji, kolege i fanovi odazvali su se pozivu benda i proveli ugodno večer uz jednu od ponajboljih glazbenih kulisa koje je grad na Rječini dao. Dean Škaljac (vokal), Orijen Modrušan i Igor Stevanović Stiv (gitare), Sergej Hofman (bass) i Branko Kovačić (bubanj) predstavili su album ”best of & band on” koji je bogata i masivna kompilacija s 37 pjesama, od kojih su neke do sada bile i neobjavljene, a prati razvoj benda od najranije demo faze pa sve do danas.

Fanovi na druženju

Njihovi najbolji radovi na jednom mjestu fanovima su dragi podsjetnik na izniman rad ove važne glazbene karike riječke rock scene, a svima ostalima fantastičan primjer glazbe čiji je utjecaj i danas neizbrisiv. Dizajn ovog posebnog izdanja djelo je Mladena Stipanovića Stipe (studio smart69) respektabilnog riječkog umjetnika čija su vizualna rješenja obilježila riječku rock scenu.

Kako je proteklo druženje i što su poručili ‘Građani’ pogledajte u priloženom video isječku i fotogaleriji…

Održana Promocija Albuma “best Of & Band On” Grupe Grad – Objavljena Bogata Kompilacija S 37 Pjesama

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }