[FOTO/VIDEO] Studentski mix na Trsatu – Minea, I Bee, Let 3 i Vojko V otvorili prvu večer Student day festivala

Kako se proveo naš fotoreporter provjerite u velikoj fotogaleriji i video isječku…

Rijeka – Prohladno vrijeme i jaka bura nisu spriječili brojne studente, ali i one koji se tako osjećaju da posjete Kampus i prepuste se veselim ritmovima u prvoj zabavnoj večeri ovogodišnjeg izdanja Student day festivala.

Druženje u živo itekako je nedostajalo ne samo studentima, nego i brojnim posjetiteljima koji su se zaželjeli dobre glazbe i zabave, pa se sinoć okupilo oko dvije tisuće posjetitelja koji su uz najveće hitove regionalnih zvijezda ispratili prvu večer festivala. I. Bee i Minea tako su publiku vratili u Cro dance pokret iz polovice devedesetih godina prošlog stoljeća, domaće boje branio je fenomenalan Let 3, dok titula šećera na kraju večeri osvojio Vojko V.

– Student Day Festival održava se već 11 godina i doista je postao pravi brend Sveučilišta u Rijeci, ali i grada Rijeke i Primorsko-goranske županije, istaknula je rektorica Sveučilišta u Rijeci Snježana Prijić – Samaržija u uvodnoj konferenciji, a sinoćnje druženje samo je potvrdilo taj status.

Sadržajan program nastavlja se i u petak, a uz intervencije u javnom prostoru na Kampusu pod nazivom ‘Before I Graduate’ te predstavljanje studentskih udruga poslijepodnevni sati donose radionicu izrade prirodne kozmetike i preparata ‘Naturis’. Večernji sati rezervirani su glazbeni program, a nastupit će who see, Z++, Zabranjeno pušenje te DJ-evi Vanillaz.

Kako se proveo naš fotoreporter provjerite u velikoj fotogaleriji i video isječku…

Minea, I Bee I Let3 Otvorili 11. Izdanje Student Day Festivala @ Rijeka

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank