FOTO/VIDEO Valentinovo opet spojilo Riječane i Prljavo kazalište: Odlična atmosfera i vrhunski provod na koncertu ‘Prljavaca’

Jasenko Houra, Mladen Bodalec i društvo priredili su riječkoj publici večer za pamćenje, ispunjenu poznatim hitovima i odličnom atmosferom!

Rijeka – Sve je lako kad si mlad, ustvrdilo je nekad davno Prljavo kazalište. Pa, iako društvo više nije u cvijetu mladosti, i dalje im je lako „zapaliti“ publiku svojim dobro poznatim hitovima koji variraju od nekadašnjeg punk do pop-rock i zabavnog izričaja.

Ponovili su Prljavci svoj „valentinovski“ nastup u Rijeci, jer i lani su nastupili baš na taj dan u Dvorani mladosti, no ovog puta koncert koji je ugostila hala Exportdrva na Delti održan je u kontekstu Karnevala.

No, vladavini maski usprkos, i ovaj je nastup bio nabijen ljubavnim porukama, a krcata hala i iskusni rockeri potvrdili su da se Rijeka i „Prljavci“ vole – javno. Jasenko Houra, Mladen Bodalec i društvo priredili su riječkoj publici večer za pamćenje, ispunjenu poznatim hitovima i odličnom atmosferom!

Karnevalske zabave u Exportdrvu nastavljaju se večeras kada je na rasporedu Carnival DJ Session čije su glavne zvijede popularni duo SLAM. Kako su istaknuli organizatori ne postoji nitko tko je ikad bio na partyu, a da bar jednom u životu nije plesao na Slam ili bar na neku traku s njihovog ikonskog labela Soma Records koji broji preko 600 izdanja među koje ubrajamo i najranije techno uratke veličina kao što su Daft Punk. A teško da postoje i pravi clubberi kojima je u zadnjih 25 godina promaklo ovo ime. Ali evo, za one koji ne znaju – Stuart McMilan i Orde Meikle poznatiji kao SLAM, su škotska techno reprezentacija. Vlasnici jednog od najboljih labelova na svijetu i gazde Riverside festivala, domaćini su i Maximum Pressure warehouse partya u rodnom Glasgowu kao i Slam Radio podcasta koji broji preko 300 emisija posvećenih najboljem technu na planetu. Na CDJS-u nastupaju u svojoj omiljenoj formaciji – back 2 back na 6 deckova i 2 mixera. Najveći su klubovi i festivali već svjedočili ovom čudu. Sad je red na nas. Jer europska prijestolnica kulture ne zaslužuje ništa manje.

Valentinovo Opet Spojilo Riječane I Prljavo Kazalište: Odlična Atmosfera I Vrhunski Provod Na Koncertu ‘Prljavaca’

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!