FOTO/VIDEO Vatrogasci u humanitarnoj akciji pedalirali za pomoć djevojčici Emi

Sudionici biciklidajde dobrotvornim prilogom od 100 kuna pomoći će djevojčici Emi Ratkajec iz Pobri koja ima rijetku autoimunu bolest od koje stradaju bubrezi.

Učka – Jubilarna 5. vatrogasna biciklijada održala se danas sa startom na Učki. Organizatori iz Javne vatrogasne postrojbe grada Rijeke istaknuli su kako im je cilj ovom akcijom želi okupiti čim veći broj biciklista vatrogasaca iz naše, ali i drugih županija jer cilj je humanitaran, a sudeći prema broju okupljenih u tome su i uspjeli.

Na startu na Poklonu okupilo se sedamdesetak biciklista s vatrogasnim kacigama, koji su biciklirali preko Lisine do Žejana te se preko Permana i Matulja spustili do cilja u Opatiji gdje ih je čekao obed.

Sudionici biciklidajde dobrotvornim prilogom od 100 kuna pomogli su djevojčici Emi Ratkajec iz Pobri koja ima rijetku autoimunu bolest od koje stradaju bubrezi. Njena obitelj financijski je iscrpljena zahtjevnim liječenjem u inozemstvu, a dosad je u različitim akcijama prikupljeno oko 10.500 eura, dok je još 25 tisuća eura potrebno obitelji da vrati dugove te još 7.000 eura za još jedan odlazak na liječenje u Njemačku. Broj računa za sve donacije je HR2023400093112489018 i pod svrhom uplate treba napisati “za Emu”.

Vatrogasci U Humanitarnoj Akciji Pedalirali Za Pomoć Djevojčici Emi

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!