[FOTO/VIDEO] Veterani Rijeke i Opatije odigrali memorijalnu utakmicu u spomen na Gorana Brajkovića

Po završetku susreta suigrači i prijatelji Gorana Brajkovića održali druženje uz evociranje uspomena na zajedničke trenutke.

Opatija – Na opatijskom campu održana je memorijalna utakmica veterana NK Opatije i HNK Rijeka u sjećanje na tragično preminulog nogometaša Opatije i Rijeke, Gorana Brajkovića.

U znak sjećanja, obitelj, prijatelji i simpatizeri okupili su se na groblju Matulji te posjetili posljednje Goranovo počivalište, nakon čega se zajednički bodrilo Vatrene protiv Španjolske te odigrao prijateljski susret na opatijskom stadionu u kojem su uspješniji bili veterani Rijeke rezultatom 4 : 2.

Po završetku susreta suigrači i prijatelji Gorana Brajkovića održali druženje uz evociranje uspomena na zajedničke trenutke.

Za Opatiju su igrali Car, Budimlija, Srdoč, Hlanuda, Ćirović, Pajnić, Tkalčević, Bubnić, Brajković, Zobić, Ljubović, Perčić, J.Rudan, T.Rudan, Puž, Abramović, Tončinić, Vukić i Mimica, dok su boje Rijeke branili Krivaja, Dobrić, Mladenović, Čaval, Gibičar, Grubišić, Marković, Grgić, Aleksić, Rački i Jug, a susret je sudio Lončarić.

Tko je sve zaigrao na memorijalnoj utakmici pogledajte u priloženoj fotogaleriji u nastavku…

Veterani Rijeke I Opatije Odigrali Memorijalnu Utakmicu U Spomen Na Gorana Brajkovića

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank