ERSTE AD

[FOTO/VIDEO] Ziv Eitan i Lenny Senderskiy održali zanimljiv crossover koncert na Morskom prascu

Foto/video: Damir Škomrlj

Izraelski glazbenik koji se predstavio crossoverom različitih glazbenih pravaca prikazao je zavidno glazbeno umijeće, a što je naš reporter zabilježio provjerite u video isječku i foto galeriji.

Rijeka – Sinoć je plaža ispred beach bara odzvanjala zavodljivim zvukovima majstora marimbe i udaraljki Ziva Eitana. Izraelski glazbenik koji se predstavio crossoverom različitih glazbenih pravaca prikazao je zavidno glazbeno umijeće koje je dodatno ‘pojačao’ izraelski glazbenik Lenny Senderskiy. Brojna publika koja je došla poslušati nastup ovog izraelskog glazbenika imala je razloga za zadovoljstvo obzirom da se gost predstavio nadahnutim nastupom, a što je naš reporter zabilježio provjerite u video isječku i foto galeriji.

– Želim zahvaliti izraelskom veleposlanstvu što su mi pomogli da dođem na ovaj festival i da održim jedan neobičan koncert koji je podijeljen u dva dijela: prvi dio je više umjetnički: jazz, klasična glazba i ona starijega datuma, a u drugom dijelu koncerta je techno, dance, house i trance. Tako da ljudi mogu plesati i skakati, istaknuo je Ziv Eitan.

Nastup je omogućen suradnjom Veleposlanstva Države Izrael, manifestacije Ljeto na Kantridi – Novi turizam d.o.o., Udruge izraelsko prijateljstvo i PLIVA-e.

Ziv Eitan I Lenny Senderskiy Održali Zanimljiv Crossover Koncert Na Morskom Prascu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }