[FOTO] Vjenčali se Uršula i Berni – poznati riječki plišani medvjedići

Priča o medvjedićima koji su se ove zime, radi COVID-19, družili na terasi jedne riječke slastičarnice.

Rijeka – Pandemija je, nažalost, uskratila posao planiranja i organiziranja vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost.

– Nedostaje nam radost planiranja, osmijeh na licima, uzbuđenja među sudionicima, kreativnost, inspiracija, mašta bez granica! U ovim neizvjesnim i pomalo teškim vremenima započeli smo jedan veseli projekt, vjenčanje plišanih medvjedića, kojim želimo razveseliti prijatelje i poznanike, poručuju iz agencije za organizaciju vjenčanja Noi Due.

Zato su organizirali vjenčanje medvjedića jer, kažu, oduvijek medvjedići izmamljuju osmijeh i nježnost kod male djece, ali i odraslih. S velikim veseljem prionuli su planiranju i organizaciji vjenčanja Uršule i Bernija, a oni su imali pune šape posla. Izabrali su pozivnice, slatki menu, torte i kolače, darove za svoje plišane goste, cvijeće, vjenčanicu, odijelo, leptir mašnu i ostale važne detalje poput fotografa i snimatelja koji će zabilježiti njihov čarobni dan.

Svaki dio naše lijepe zemlje može biti predivna scenografija za vjenčanja, a za Uršulu i Bernija izabrali su šumu Gorskog kotara, jer gdje bi medvjedići željeli imati svoje vjenčanje, nego u šumi?

– Ovom medenom pričom želimo inspirirati, razveseliti i poručiti mladim ljudima da vjeruju u ljubav, da krenu upravo sada njihovim putem. I neka svaka vjenčana priča mladenaca bude najljepše ispričana priča baš poput Uršulove i Bernijeve. Uživajte u ljubavnoj priči medvjedića iz Gorskog kotara!, poručuju iz agencije.