FOTO World Traveler’s Bar s Putoholičarima oduševio Riječane!

Izuzetno velik interes za sva događanja vezana uz putovanja potvrđen je velikim odazivom brojne publike koja je u odličnoj atmosferi Three monkeys bara gotovo bez daha odslušala ovo izuzetno zanimljivo predavanje.

Rijeka – U jednom od najposjećenijih koktel barova Three Monkeys  jučer je održan prvi World Traveler’s  Bar – jedinstveni koncept populariziranja putovanja i svega vezanog za putovanja,  osmišljen za sve ljubitelje putovanja i one koji će to postati.

World Traveler’s Bar osmišljen je kao ugodno druženje uz program putopisnog predavanja, a i općenito teme vezano za putovanja. Serija World traveler’s druženja započela je putopisom poznatih Putoholičara Ive i Branka – najpoznatijih hrvatskih putopisnih blogera.

Iva Mihalić Krčmar i Branko Krčmar ljubav prema putovanjima dijele na svom blog/portalu  Putoholičari uz brojne anegdote  i savjete, a ovom su prilikom svim ljubiteljima putovanja otkrili uzbudljive priče iz Sjeverne Koreje, države koja se smatra najzatvorenijom na svijetu.  Dočarana kroz dojmove Putoholičara te uz fotografije i video zapise izazvala je veliku pažnju i otvorila brojna pitanja!

Izuzetno velik interes za sva događanja vezana uz putovanja potvrđen je velikim odazivom brojne publike koja je u odličnoj atmosferi Three monkeys bara gotovo bez daha odslušala ovo izuzetno zanimljivo predavanje. Da ponovno dođu do daha, pomogli su im posebno osmišljeni kokteli za ovu večer i  bogata tombola.

World Traveler agencija ovom je večeri predstavila novi koncept putopisnih događanja za koje se tražilo i ubuduće će se zasigurno tražiti mjesto više. Prema reakcijama publike već se sada sa nestrpljenjem očekuje slijedeće izdanje, za koje vrijedna ekipa World traveler agencije sprema nova iznenađenja.

World Traveler’s Bar S Putoholičarima Oduševio Riječane!

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Foto: World Traveler