Glazbeno-pivski vikend u Klubu – U petak nastupa Belfast Food, u subotu Šajeta

Popularni “riječki Irci” nastupaju povodom dana Sv. Patricka, pa će se nazdravljati “zelenim Hirterom”, a u subotu će Šajetin koncert pratiti i predstavljanje pivovare San Servolo.

Rijeka – Ususret danu Sv. Patricka, najvažnijem danu u godini svakog pivskog zaljubljenika, u petak 15. ožujka u Klub.u ispod The Beertije na Trsatu, već tradicionalno, nastupit će najpoznatiji ”riječki Irci” – Belfast Food.

Popularni ”Belfasti’ iza sebe imaju bezbroj koncerata po široj regiji, a od 1996. do danas izdali su pet studijskih i jedan live album. ”Šporki Stari Grad”, ”Mate i Matilda”, ”Van iz grada” samo su neke od uspješnica koje garantiraju dobre vibracije i pozitivnu atmosferu koju će začiniti ekskluzivna limitirana edicija točenog zelenog Hirter piva. Start koncerta je zakazan u 22 sata, a ulaz je slobodan.

Šajeta / Foto Petar Kurschner

Dan kasnije, u subotu 16. ožujka od 20 sati održat će se San Servolo pivska fešta sa Šajetom, također uz slobodan ulaz. Klub. ispod The Beertije je rezerviran za još jedan ”Meet the brewer” program i predstavljanje bujske pivovare San Servolo.

– Uz predstavljanje same pivovare, ovi poznati pivari predstaviti će i svoje pivske specijalitete koji će se moći besplatno degustirati, a za glazbenu potporu tu je glazbenik, aktivist, ili kako on samog sebe voli nazvati slobodni umjetnik, liburnijski ”superstar” Dražen Turina – Šajeta! Popularni Šajo prošle je godine proslavio 25 godina svoje karijere u kojoj je izdao 9 albuma i više od 150 pjesama. Prvu pjesmu, kaže, napisao je krajem osnovne škole, a nastavio je sa megahitovima kao što su “Party za ekipu”, “Košulja plava”, “Evergrin”, “Moji koraki” i “Leteća Barbara”. Ovo je ujedno i prvi samostalni nastup Šajete u The Beertiji, kazali su iz Klub-a, napomenuvpi kako je start koncerta zakazan za 22 sata.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!