Glazbeno sportski vikend akcije “Mosa Bavlju” počinje večeras utakmicom Primorja na Bazenima Kantrida

Utakmica regionalne vaterpolo lige večeras, donatorski koncert u Pogonu kulture sutra i prvenstvena utakmica rukometaša Zameta dijelit će isti cilj – prikupljanje sredstava za liječenje Tomislava Nikla

Rijeka – Ovoga vikenda održavaju se razni događaji koji su se priključili akciji „Mosa Bavlju“ čiji prihod će biti namijenjen liječenju Tomislava Nikla.

Večeras od 20 sati na Bazenima Kantrida igra se utakmica A2 regionalne lige između vaterpolista Primorja EB i Vojvodine, prihod od utakmica bit će doniran akciji „Mosa Bavlju“.

U petak od 21 sat u Pogonu Kulture održava se donatorski koncert „Mosa Bavlju“ na kojemu će obol akciji nastupom dati : Krešo i Kisele Kiše, Bajo svira Fit, Good Rockin’ Daddies, Gane RiMatore i Blagdan Band, a atmosferu će zagrijavati DJ Deni MioCiC i DJ Sale4Love. Pozivnice za koncert osim na ulazu u Pogon Kulture možete nabaviti na kućici na Korzu od 11 do 17 sati.

Subota je rezervirana za još jednu utakmicu, od 19 sati u Centru Zamet, prvenstvenu utakmicu igraju rukometaši Zameta i Dubrovnika. Na utakmicu stiže i Armada, a sav prihod od ulaznica namijenjen je za akciju Mosa Bavlju.

Pozivamo sve da se u skladu s mogućnostima odazovu na neke od ovih akcija. Mosa Bavlju!

Ovoj su se plemenitoj akciji odazvali i brojni poznati riječki sportaši sa svih strana svijeta koji su svojim porukama podrške podržali akciju Mosa Bavlju. Tko je sve podržao ovu akciju možete vidjeti na Facebook stranici akcije.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!