Goran Tomić najavio utakmicu protiv Slaven Belupa: Očekujem da momčad pokaže pravo lice i da konačno na domaćem terenu osvojimo tri boda

– Atmosfera u momčadi je odlična, stvarno sam zadovoljan s načinom na koji treniraju i u kakvom su stanju tako da s optimizmom gledamo prema sljedećem periodu od kojeg puno očekujemo, rekao je Tomić

Rijeka – Nogometaši Rijeke nastavljaju prvenstvo domaćim ogledom protiv Slaven Belupa. Utakmicu koja počinje sutra u 18 sati najavio je strateg bijelih Goran Tomić.

– Očekuje nas jedna izuzetno bitna utakmica, prošlo je dosta vremena od kada je Rijeka pobijedila na domaćem terenu, moramo napraviti sve kako bismo osvojili tri boda. Slaven Belupo je jedna izuzetno neugodna ekipa, u HNL-u više nema ekipa koje se mogu olako shvatiti tako da moramo biti maksimalno koncentrirani i pripremljeni kako bismo napokon osvojili tri boda na domaćem terenu. Znamo njihove kvalitete, znamo njihove mane i ovog smo tjedna radili na ispravljanju nedostataka s prošle utakmice, tako da očekujem da momčad pokaže pravo lice i da sutra uzmemo ta tri boda.

Imali ste nekoliko dana za pripremu utakmice, kakva vam se čini atmosfera u momčadi?

– Atmosfera u momčadi je odlična, stvarno sam zadovoljan s načinom na koji treniraju i u kakvom su stanju tako da s optimizmom gledamo prema sljedećem periodu od kojeg puno očekujemo.

Kakvo je zdravstveni karton momčadi? Bit će nekih izostanaka i zbog žutih kartona?

– Imamo sitnih problema s ozljedama, nadamo se da će Velkovski biti na raspolaganju, Escoval je također upitan, generalno očekujem sličan kadar kao i u prošlim utakmicama.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!