ERSTE AD

Gotovo 700 aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 1464 uzoraka briseva, što znači kako je udio pozitivnih unutar broja testiranih dvostruko manji nego jučer te iznosi 3.62%.

Rijeka – Na području PGŽ 53 su osobe novooboljele osobe, 47 ih je ozdravilo, dok je broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti 691. 38 novooboljelih su iz Rijeke te općina i gradova riječkog prstena, sedam sa Crikveničko-vinodolskog područja, četiri s Liburnije, tri s Raba, te 1 s Krka. 30 novooboljelih osoba pripadaju radnoj populaciji, 16 mlađim dobnim skupinama, a 7 je osoba starijih od 65 godina.

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 1464 uzoraka briseva, što znači kako je udio pozitivnih unutar broja testiranih dvostruko manji nego jučer te iznosi 3.62%. Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti je također smanjen u odnosu na jučer za četiri pacijenta i iznosi 28. U KBC-u Rijeka se na respiratoru u jedinici intezivne skrbi liječi 7 osoba. Tijekom jučerašnjeg dana u regionalnom COVID-19 centru KBC-a Rijeka preminula je jedna COVID-19 pozitivna necijepljena osoba, dok udio hospitaliziranih od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva je sličan jučerašnjem i iznosi 4.05%.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }