Građani Rijeke i njihovi gosti ovog će vikenda uživati u bogatom i raznovrsnom glazbenom programu

Riječki lukobran, terasa hotela Continental i Trsatska gradina neke su od lokacija na kojima će se ovoga vikenda održavati raznovrsni glazbeni programi

Rijeka – U sklopu programskog pravca Slatko i slano, sutra 26. srpnja , na riječkom Lukobranu očekuje vas glazbeni festival te premijerno predstavljanje prototipa istraživačko-znanstvenog i umjetničkog rada Zvučni karburator, čiji je autor Damir Martinović Mrle. Doživite pokretanje jedinstvene pumpe i svjedočite stvaranju novog glazbenog sadržaja. Glazbeni festival jedinstvenog scenskog doživljaja, Sailor Sweet&Salt Music Festival 2019., za svoje drugo izdanje u Rijeku dovodi istaknuta glazbena imena kao što su Josipa Lisac, Mr. Lee & IvaneSky, Chui, The Siids i Mrave brojim. Ulaznice po cijeni od 60 kuna nalaze se u pretprodaji u sustavu Entrio, online na entrio.hr, njihovim prodajnim mjestima te u Dallas Music Shopu. Cijena ulaznice na dan održavanja festivala iznositi će 80 kuna. Programski pravac Slatko i slano orijentira se na osmišljavanje i pokretanje nedovoljno iskorištenog, a izuzetno zanimljivog i atraktivnog dijela grada u samom srcu Rijeke.

Na već poznatoj lokaciji, terasi ispred hotela Continental, u sklopu Glazbenih večeri na Kontu, nastup će održati grupa Trio Pešekani, koja će izvoditi najbolje evergreen pjesme.

BSH Trsat Castle | Adria Sunset Sessions, jedinstveni koncept dnevne party zabave i ovog ljeta gostuje na Trsatskom kaštelu, 27. srpnja od 16 sati. Za zvukove elektronske glazbe s naglaskom na house bit će zaduženo nekoliko renomiranih DJ-a koji će zasigurno zidine kaštela ispuniti pozitivnim vibracijama i odličnom atmosferom.

U sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža, Trg Riječke rezolucije pretvorit će se i ove subote u koncertni centar na kojem će gostovati Marko Škugor. Od 21 sat, na Trgu Riječke rezolucije posjetitelji će uživati uz note izvrsnog vokala Marka Škugora, a ulaznice možete nabaviti u Dallas Music Shopu, na www.ticketshop.hr i putem Rijeka Marketplacea.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!