Grupa Grad poziva na promociju albuma “best of & band on”

Njihovi najbolji radovi na jednom mjestu fanovima su dragi podsjetnik na izniman rad ove važne glazbene karike riječke rock scene, a svima ostalima fantastičan primjer glazbe čiji je utjecaj i danas neizbrisiv.

Rijeka – Legendarna riječka grupa Grad uz čije su pjesme odrastale brojne generacije poziva obožavatelje na promociju svoga novoga dvostrukog CD albuma “best of & band on”. Nakon nedavnog odličnog nastupa na Trgu Riječke rezolucije došlo je i vrijeme za prigodno predstavljanje albuma. Promocija će se održati u utorak, 29.06. u 19 sati u Dallas Music Shopu u Rijeci. Ovoga puta neće biti svirke uživo, ali je najavljeno druženje s članovima benda, potpisivanje albuma i preslušavanje pjesama s CD-a.

Do 29.06. traje i promo akcija za 60 najbržih kupaca koji će uz CD na poklon dobiti i majicu benda. Više informacija o samoj akciji i na koji način doći do majice može se saznati u Dallas Music Shopu.

”best of & band on” je bogata i masivna kompilacija koja sadrži 37 pjesama, neke i neobjavljene, a prati razvoj benda od najranije demo faze pa sve do danas. Njihovi najbolji radovi na jednom mjestu fanovima su dragi podsjetnik na izniman rad ove važne glazbene karike riječke rock scene, a svima ostalima fantastičan primjer glazbe čiji je utjecaj i danas neizbrisiv. Dizajn ovog posebnog izdanja djelo je Mladena Stipanovića Stipe (studio smart69) respektabilnog riječkog umjetnika čija su vizualna rješenja obilježila riječku rock scenu.” – stoji u službenom opisu izdavača albuma.

Grupa Grad ostavila je neizbrisiv trag na riječku rock scenu. Predvođena vokalom Deanom Škaljcem ponovno se vraća na glazbenu scenu s nešto izmijenjenom postavom benda i s novim pjesmama. Novu postavu uz Škaljca čine Orijen Modrušan i Igor Stevanović Stiv na gitarama te basista Sergej Hofman (Turisti) i Branko Kovačić (Jonathan) na bubnjevima. Ove godine objavili su dva nova singla “Deset” i “Sjever” kojima su poručili publici da još uvijek mogu računati na njih.

Dođite na promociju albuma, porazgovarajte s članovima Grada, ponesite kući album “best of & band on” i obogatite svoju glazbenu kolekciju za još jedno posebno CD izdanje kultnog benda riječke rock scene.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }