Halloween u Palachu donosi dva dana izvrsne zabave

Noć vještica proslavit će se uz party Zona sumraka, a dan kasnije after će biti posvećen bendu Motorhead!

Rijeka – Ovogodišnji Halloween u Palachu donosi jedan zaokret i umjesto jednog dana posjetitelje će zabavljati kroz dva dana. Tako 31. listopada, na sam Halloween, Udruga Ri Rock donosi sad već dobro poznati i najstariji Halloween party u Rijeci, ali ovog puta u nešto drugačijem izdanju koje nosi naziv Zora Sumraka. Ulaz na tulum je 13 kuna.

Potom se 1. studenog slavlje nastavlja kroz takozvani after, ali u koncertnom izdanju, gdje će povodom blagdana Svi Sveti večer posvetiti legendarnom ocu Rock ‘n’ Rolla Lemmyu i njegovom bendu Motorhead uz nastup ženskog tribute benda Motorqueens iz Italije.  No to nije sve jer istog dana održat će se i promocija pivovare Brlog kao primjer pozitivne priče uspješnog poslovanja i promocija njihove pive “neposlušna”.  Prva večer serijala pod nazivom “Pričaj mi nešto pozitivno“ kreće 1. studenog u 19 sati, a OKC Palach ugostit će “curke” iz zadarske craft pivovare “BRLOG“.

– Sigurno se pitate što je kod njih tako posebno za ispričati? Pa eto nekoliko velikih sitnica: Maja i Ana su djevojke koje su osnovale prvu žensku zadružnu pivovaru u Hrvatskoj. Pokrenutu i financiranu putem crowdfunding kampanje. Tijekom dvije godine postojanja i poslovanja ostvarile su dvostruki rast i zaposlile ukupno tri osobe. Ove je godine Zadružni savez Europe nagradio Brlog putem u Dansku gdje se predstavio na godišnjoj skupštini saveza kao najbolja europska zadruga u temi rodna ravnopravnost. Pivom „Plavuša“ (svijetlo ale pivo) i od nedavno i „Neposlušna“ (crveno ale pivo) pivovara Brlog ruši stereotipove i predrasude – kako društvene, tako i one ekonomske. Palach se osim na njihovo odlično pivo zakačio i na super priču koja sve to prati. Mi smo prvi u Rijeci Plavušu posložili u naš frižider, a nikako nije slučajan niti „tajming“ predstavljanja njihovog rada jer je povezan s izlaskom nove Neposlušne zvijezde u njihovoj obitelji koju ćemo imati prilike degustirati, kazali su organizatori.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }