HNK Ivana pl. Zajca – Sezonu komornih koncerata otvara Acoustic project 23. siječnja

HNK Ivana pl. Zajca – Sezonu komornih koncerata otvara Acoustic project 23. siječnja

FOTO: hnk-zajc.hr

Acoustic project će i na ovom svom koncertu spojiti naoko nespojive stilove i estetike, pa su tako na programu Orkestralna suita br. 2 Johanna Sebastiana Bacha, Scherzo Frana Lhotke, Suita iz Hrvatske Dubravka Palanovića, Izbor iz suite Delmatike Srdjana Berdovića, te četiri skladbe Astora Piazzolle u aranžmanu Dubravka Palanovića.

Rijeka – Prvi komorni koncert u Zajcu u sezoni 18/19. publiku očekuje u srijedu 23. siječnja 2019. u 19,30 sati, a riječ je o koncertu jedinstvenog ansambla Acoustic project. U njihovoj igri različitim glazbenim žanrovima i naslijeđima od klasike do jazza, od folklornih do rock elemenata, svaki je njihov nastup poseban.

Vođeni su idejom kako je veliki dio kvalitetne umjetničke glazbe inspiriran folklorom, kako raznovrsnost zemalja iz koje pojedina skladba ili stavak dolaze čine bogatstvo umjetničkog stvaralaštva. Spojit će i na ovom svom koncertu naoko nespojive stilove i estetike, pa su tako na programu Orkestralna suita br. 2 Johanna Sebastiana Bacha, Scherzo Frana Lhotke, Suita iz Hrvatske Dubravka Palanovića, Izbor iz suite Delmatike Srdjana Berdovića, te četiri skladbe Astora Piazzolle u aranžmanu Dubravka Palanovića.

Barokna suita, hrvatski folklor u suvremenom aranžmanu i argentinski tango – Acoustic project publici u Rijeci sprema zaista neobičan komorni koncert.