HNK Rijeka i Sava osiguranje produžili suradnju na još četiri sezone

HNK Rijeka i Sava osiguranje produžili suradnju na još četiri sezone

FOTO: nk-rijeka.hr

HNK Rijeka će logo Sava osiguranja nositi na prsima, kako u hrvatskim tako i u europskim natjecanjima, najmanje još naredne četiri sezone.

Kranjska Gora – David Kastelic, predsjednik uprave Zavarovalnice Sava d.d. i Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka u petak su u Kranjskoj Gori potpisali ugovor kojim osiguravajuće društvo produžuje generalno sponzorstvo riječkog kluba do kraja sezone 2022./2023.

Partnerstvo, koje je već u prvoj sezoni kulminiralo osvajanjem povijesne prve titule prvaka Hrvatske, trajat će tako najmanje sedam zajedničkih godina, u kojima riječki nogomet može računati na pouzdanog partnera što je naglasio i predsjednik Mišković.

– Suradnja sa Sava osiguranjem pokazala se više nego uspješnom što najzornije pokazuje osvajanje naslova prvaka i dva Kupa Hrvatske, te nastup u kvalifikacijama Lige prvaka i skupinama Europske lige. Zahvaljujem Sava osiguranju na potpori, vjerujem da smo našom prezentacijom i rezultatima opravdali Vaše povjerenje. Nadam se da će svi Riječani, koji još dosad nisu, osigurati se u Sava osiguranju i na taj način pomoći Vama kao što vi pomažete klub. Vjerujem da ćemo u idućem periodu zajednički ostvariti velike uspjehe, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

HNK Rijeka će logo Sava osiguranja nositi na prsima, kako u hrvatskim tako i u europskim natjecanjima, najmanje još naredne četiri sezone. Zajedničke sportske i marketinške interese naglasio je i David Kastelic.

– U društvu Sava osiguranje ponosni smo što sponzoriramo najuspješnije klubove u regiji, tako da smo sretni što možemo produžiti ugovor s HNK Rijeka. Slično kao i u slučaju naših nacionalnih prvaka u Sloveniji, Rijeka je ta koja na hrvatskom tržištu može postići najviše u sportsko-marketinškom smislu. To je već i dokazano osvajanjem titule državnog prvaka i vjerujem da ćemo zajedno moći ispisati još izvrsnih sportskih priča , rekao je David Kastelic, predsjednik društva Zavarovalnica Sava d.d.

Sava osiguranje drugi je najveći osiguratelj u regiji u kojoj HNK Rijeka predstavlja jednog od najbolje organiziranih sportskih klubova. Slovensko osiguravajuće društvo svoje znanje usmjerava u razvoj novih procesa i ponuda od kojih će posebne koristi i pogodnosti imati i navijači Rijeke.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!