HNK Rijeka: Igor Bišćan predstavljen kao novi strateg bijelih

HNK Rijeka: Igor Bišćan predstavljen kao novi strateg bijelih

FOTO: nk-rijeka.hr

Novi trener Rijeke se između ostaloga osvrnuo i na problem kojeg bi mogao imati s Armadom ponovivši svoju ispriku i naglasivši da je sporna gesta bila nepromišljen potez te da se nada da će navijači prihvatiti ispriku i stati iza momčadi.

Rijeka – Hrvatski nogometni klub Rijeka danas je na press konferenciji održanoj u press centru stadiona na Rujevici predstavio novog trenera prve momčadi.

Riječ je o Igoru Bišćanu koji je tijekom igračke karijere igrao za Dinamo, Liverpool i Panathinaikos a kao trener uspješno je vodio Rudeš i ljubljansku Olimpiju.

Novi trener Rijeke se između ostaloga osvrnuo i na problem kojeg bi mogao imati s Armadom ponovivši svoju ispriku i naglasivši da je sporna gesta bila nepromišljen potez te da se nada da će navijači prihvatiti ispriku i stati iza momčadi. Bišćan je također odao poštovanje bivšem treneru Matjažu Keku rekavši kako neće biti jednostavno održati visoke standarde nametnute od strane Keka, ali da je spreman na rad, trud i izazove te da očekuje izlazak momčadi iz krize i povratak rezultatima koji odgovaraju kvaliteti momčadi.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!