Hrvatski Telekom organizira cjelodnevnu edukaciju o oglašavanju na internetu u Rijeci

Osim korisnih predavanja, na interaktivnim radionicama dobit će praktična znanja o oglašavanju na društvenim mrežama i izradi vlastite web stranice i web shopa. Više detalja o samom programu i prijavi možete pronaći na linku.

Rijeka – Mali i srednji poduzetnici s riječkog područja imaju priliku sudjelovati na besplatnoj cjelodnevnoj edukaciji o digitalizaciji i oglašavanju na internetu u organizaciji Hrvatskog Telekoma. Edukacija će se održati u utorak 12. studenog. u Kampusu Sveučilišta u Rijeci u dvorani Akvarij s početkom u 9 sati.

Edukacije su dio aktualne business kampanje Hrvatskog Telekoma koji malim i srednjim poduzetnicima nudi cjelovitu uslugu oglašavanja na internetu. Korisnici će imati priliku naučiti kako najlakše digitalizirati tvrtku uz savjete stručnjaka za digitalnu transformaciju Nenada Filipovića i saznati kako pomoću oglašavanja na internetu unaprijediti poslovanje i pronaći nove kupce. Također, dobit će priliku naučiti više o modelima oglašavanja na internetu i kako ih ulaganje u digitalno oglašavanje može dovesti do rasta prihoda.

Osim korisnih predavanja, na interaktivnim radionicama dobit će praktična znanja o oglašavanju na društvenim mrežama i izradi vlastite web stranice i web shopa. Više detalja o samom programu i prijavi možete pronaći na linku.

Na današnjem vrlo konkurentnom tržištu bez granica i uz vrlo jaku i aktivnu konkurenciju, malim tvrtkama je teško postići da ih potencijalni korisnici prepoznaju. Zato je oglašavanje na internetu odličan način za učinkovitu i atraktivnu vidljivost na tržištu. Malim i srednjim tvrtkama pružamo digitalne alate za oglašavanje kako bi povećali svoju konkurentnost i osnažili ih da otvore nove mogućnosti rasta. Uz potpunu uslugu oglašavanja na internetu, koja uključuje Google i FB oglašavanje uz savjetovanja i analize uspješnosti provedenih kampanja te organizirane besplatne edukacije, naši poduzetnici imaju priliku iskoristiti vrstu i kvalitetu usluge koja je obično rezervirana samo za velike igrače.

Hrvatski Telekom, kao predvodnik digitalizacije Hrvatske, kontinuirano traži načine kako svojim korisnicima u privatnom i poslovnom segmentu olakšati poslovanje. Nova ponuda za poslovne korisnike počiva na cjelovitoj usluzi oglašavanja na internetu i uključuje oglašavanje na Googleu i Facebooku, konzultacije sa stručnjacima, upravljanje kampanjama i analizu rezultata kampanja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!