Humanitarna akcija prijatelja – Memorijalni turnir Luka Zupčić igra se u spomen na prerano preminulog mladića

Cilj ovog turnira je oprostiti se od našeg Luke igrajući sport u kojem je najviše uživao – košarku. Sve donacije prikupljene prije i tijekom trajanja turnira preusmjeriti ćemo na trošak izrade grafita te na uređenje košarkaškog terena na kojem je proveo svoje djetinjstvo – kazali su organizatori.

Rijeka – Košarkaški Memorijalni turnir “Luka Zupčić” održat će se 24. ožujka na Drenovi, u dvorištu osnovne škole Fran Franković, a organizira ga grupa mladih Riječana u spomen na njihovog prerano preminulog prijatelja Luku.

– Cilj ovog turnira je oprostiti se od našeg Luke igrajući sport u kojem je najviše uživao – košarku. Sve donacije prikupljene prije i tijekom trajanja turnira preusmjeriti ćemo na trošak izrade grafita te na uređenje košarkaškog terena na kojem je proveo svoje djetinjstvo. Uz grafit koji ce nadgledati Lukino igraliste, velika nam je želja uz vašu pomoć popraviti klupe, prefarbati koševe i teren te kupiti nove table, kazali su organizatori.

Istaknuli su kako će se na turniru igrati u ekipama „3 na 3“, a kotizacija po timu od 4 osobe (3 igrača i 1 zamjena) iznosit će 120 kuna. Osvajači prvog, drugog i trećeg mjesta će za svoj doprinos dobiti pehar, a ukupan broj sudionika ograničen je na 16 timova.

– Dođite i zaigrajmo za našeg Luku. Želja nam je prikupiti donacije kako bi Luka dobio svoj grafit koji će nadgledati njegovo voljeno igralište. Ali ne samo to. S obzirom da igralište trenutno nije u najboljem stanju, ukoliko prikupimo dovoljno novaca, htjeli bismo ga kompletno preurediti. Osim grafita, dakle potrebno je skupiti za dvije nove table, dva obruča, 5 novih klupica, crtanje novih linija na terenu te na farbanje koševa i klupica u boje Chicago Bullsa – njegovog omiljenog kluba. Možemo mi to ljudi, kazali su organizatori, koji su pripremili i glazbeni program u kojem će sudjelovati Grupa Kriptonit, Petra Gojak i drugi izvođači.

Za prijave i donacije dostupni su kontakti – Niko Čače (WhatsApp: +385976268005) i Luka Čanković (WhatsApp: +385958435698).

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!