Humanitarna akcija prikupljanja hrane i školskog pribora ovog petka na Kantridi

Humanitarna akcija prikupljanja hrane i školskog pribora ovog petka na Kantridi

Ilustracija

U akciji se prikuplja hrana i školski pribor za djecu samohranih majki i roditelje slabijeg imovinskog stanja

Rijeka – Ovoga petka u 18 sati na parkingu kod autopraone na Kantridi održat će se humanitarna akcija prikupljanja hrane i školskih potrepština za samohrane majke i obitelji slabijeg imovinskog stanja. Akciju je na Facebooku pokrenula Jasna Vrhovac.

U akciji se prikuplja hrana i školski pribor za djecu samohranih majki i roditelje slabijeg imovinskog stanja. U opisu akcije također stoji “Naime, imamo 5 samohranih majki. Sve odreda su podstanarke s dvoje ili više djece. Hrane se isključivo onim što je na akcijama u trgovačkim centrima da bi mogle podmiriti sve režije. Jedna od tih mama je nedavno završila na hitnom traktu zbog premorenosti. Nekoliko poslova odjednom je radila da bi mogla prehraniti svoju djecu i sebe.”

Osim hrane prikupljat će se i školski pribor od kojih su najpotrebnije bilježnice A4 formata mekog uveza, vodene bojice, tempere, pastele, drvene bojice, pernice olovke, gumice, šiljila, trokuti, šestari i ostalo.

Na popisu uz tekst možete vidjeti što je sve potrebno od školskog pribora. Više o ovoj akciji možete vidjeti na sljedećoj Facebook stranici.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!