Humanitarna akcije Kuglice dobrih želja na Korzu od ovog četvrtka

Kao i prethodnih godina, građani će tijekom akcije u kućici postavljenoj na Korzu (ispred zgrade Grada Rijeke, Korzo 16) moći donirati 20 kuna te zauzvrat dobiti kuglicu u koju će moći napisati svoju božićnu poruku ili želju, a potom kuglicu objesiti na centralni gradski bor na Korzu

Rijeka – U četvrtak, 25. studenoga, u 9.30 sati, na Korzu, ispred zgrade Grada Rijeke, započet će humanitarna akcija Kuglice dobrih želja kojoj će se, kupnjom prvih kuglica, pridružiti Sandra Krpan i Goran Palčevski, zamjenici gradonačelnika Rijeke.

Tradicionalna humanitarna akcija Kuglice dobrih želja dio je manifestacije Rijeka Advent a održavat će se 25. i 26. studenog, oba dana u vremenu od 9.30 do 20.00 sati.

Kao i prethodnih godina, građani će tijekom akcije u kućici postavljenoj na Korzu (ispred zgrade Grada Rijeke, Korzo 16) moći donirati 20 kuna te zauzvrat dobiti kuglicu u koju će moći napisati svoju božićnu poruku ili želju, a potom kuglicu objesiti na centralni gradski bor na Korzu. Volonteri, studenti riječkog Sveučilišta, pomoći će svim zainteresiranim građanima pri izradi i postavljanju kuglica.

Za ovogodišnju akciju pripremljeno je 800 kuglica, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za udrugu DIP – Društvo za istraživanje i potporu koja radi s mladima s teškoćama u razvoju.

Inicijator i ovogodišnje akcije Kuglice dobrih želja je Udruga studenta biotehnologije Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Gradom Rijeka.