I zima toplo srce ima – Kupci dm-a mogu se uključiti u humanitarnu akciju za djecu bez roditeljske skrbi

Kako su istaknuli iz trgovačkog lanca, dm-ova donacija namijenjena je stvaranju ugodnije i poticajnije svakodnevice za više od 400 djece u sedam domova i centara diljem Hrvatske, među kojima je i onaj u Lovranu, s podružnicom u Rijeci.

Lovran/Rijeka – Svi koji tijekom siječnja posjete dm-ove prodavaonice mogu se uključiti u kampanju “I zima toplo srce ima” i podržati donaciju domovima i centrima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, među kojima je i onaj u Lovranu, s podružnicom u Rijeci.

Kako su istaknuli iz trgovačkog lanca, dm-ova donacija namijenjena je stvaranju ugodnije i poticajnije svakodnevice za više od 400 djece u sedam domova i centara diljem Hrvatske.

– Djeca koja nemaju obitelj i vlastiti dom kojemu pripadaju, jedna su od najranjivijih skupina u našem društvu. Pozivamo građane da nam se pridruže i sudjeluju u donaciji za dječje domove i centre, a nadamo se kako će ih naša inicijativa motivirati da se aktiviraju te saznaju i druge načine kako podržati mališane bez roditelja u svojoj lokalnoj zajednici. Mi ćemo i dalje, zajedno s našim kupcima, ulagati u ljepšu budućnost djece, rekao je Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u dm-u.

U domovima i centrima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi borave djeca koja nemaju roditelje, roditelji su ih napustili ili im je oduzeto roditeljsko pravo. U njima ona borave stalno ili privremeno, a tamo se za njihov odgoj, obrazovanje, školovanje, zdravlje i sve druge potrebe svakog pojedinog djeteta brinu stručni radnici. Donacija koju kupci tijekom siječnja mogu podržati u dm-u usmjerena je na domove i centre za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Vinkovcima, Splitu, Slavonskom Brodu, Puli, Osijeku, Lovranu i Karlovcu.

Svi koji žele podržati djecu bez roditeljske skrbi u sedam hrvatskih gradova to mogu učiniti u dm prodavaonicama do 31. siječnja. Za svaku kupnju proizvoda označenih sloganom kampanje “I zima toplo srce ima” u vrijednosti od 150 kuna ili više, dm će uložiti pet kuna u donaciju namijenjenu najmlađim članovima društva bez obitelji. Za zahvalu i uspomenu na humanitarni čin dm će kupcima darovati šalicu za tople napitke.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!