Idete sutra u Fužine? Pogledajte privremenu regulaciju prometa

U vremenskom periodu od 8 do 17 sati, neće se prometovati u strogom centru Fužina, tj. za sav promet zatvorit će se javna cesta Kraljev jarak – Fužine (Ž 5062) na dionici od brane na jezeru Bajer do Fast food-a “Royal” i dionici javne ceste kroz centar Fužina.

Fužine – Ususret tradicionalnoj manifestaciji Ispraćaj Stare godine u podne koja se održava u Općini Fužine, u petak 31. prosinca uspostavit će se privremena regulacija prometa kako bi se osiguralo kvalitetno prometovanje na ovom području.

U vremenskom periodu od 8 do 17 sati, 31. prosinca, neće se prometovati u strogom centru Fužina, tj. za sav promet zatvorit će se javna cesta Kraljev jarak – Fužine (Ž 5062) na dionici od brane na jezeru Bajer do Fast food-a “Royal” i dionici javne ceste kroz centar Fužina (od Erste banke do ulice Klađe).

Promet će se odvijati uz privremenu regulaciju prometa u široj zoni zatvorenih dionica županijskih cesta. Promet iz smjera Vrata preusmjeravat će se prema mjestu Lič, a promet iz mjesta Zlobin prema željezničkom kolodvoru.

Za sve sudionike manifestacije Ispraćaja Stare godine u podne, posjetitelje destinacije i lokalnu zajednicu parking će biti organiziran kod tvrtke Drvenjača u smjeru mjesta Lič s lijeve strane, kao i kod željezničkog kolodvora, ambulante, te na parkiralištima „Čoka“, kod Fužinarske kuće te špilje Vrelo.

Iz Općine Fužine mole građane za razumijevanje i strpljenje jer je cilj s uspostavljenom privremenom regulacijom olakšati prometni tijek i najbolji Ispraćaj Stare godine u podne u Općini Fužine. Više informacija o bogatom programu ovogodišnje manifestacije potražite na Facebook stranici Tourist info Fužine @tfuzine.

U nastavku pogledajte simulaciju prometa i osiguranog parkinga:

Izvor: OpenStreetMap contributors

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }