Idućeg tjedna počinje 2. izdanje međunarodnog rukometnog kampa Hippocampus @ Kostrena

Idućeg tjedna počinje 2. izdanje međunarodnog rukometnog kampa Hippocampus @ Kostrena

Ilustracija

Pridružit će se i trostruki osvajač Lige prvaka Danyi Gábor, novi trener Györi Audi ETO KC jednog od najboljih ženskih rukometnih klubova na svijetu.

Kostrena – Svečano otvorenje 2. međunarodnog rukometnog kampa Hippocampus, koji će od 2. do 7. srpnja organizirati Rukometni klub Kvarner Kostrena, održat će se u ponedjeljak 2. srpnja s početkom u 21 sat, u predvorju Sportske dvorane Kostrena.

Nakon uspješne prošlogodišnje premijere u kojoj su mlade rukometašice i rukometaši imali priliku raditi s proslavljenim rukometnim stručnjacima, ovogodišnje izdanje bit će još bogatije zvučnim imenima. Ulogu sportskog direktora Kampa preuzet će Zdenko Kordi dok će Nenad Šoštarić preuzeti ulogu voditelja stručnog stožera Kampa, novi izbornik hrvatskih rukometašica s titulom najboljeg trenera u Hrvatskoj za 2017.godinu. Sanimir Radek radit će s budućim vratarima, a Vladimir Canjuga i ove će godine ispravljati i učiti mlade talente. Pridružit će mu se i trostruki osvajač Lige prvaka Danyi Gábor, novi trener Györi Audi ETO KC jednog od najboljih ženskih rukometnih klubova na svijetu.

Dodatne informacije o kampu mogu se pronaći na mrežnim stranicama: http://hippocampus.com.hr/

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!