[VIDEO] INA vrijednim sponzorstvom podržala kostrenske sportske klubove

Sponzorstvom Ine vrijednim 30 tisuća kuna petnaest članica Sportske zajednice Općine Kostrena dobilo je novu sportsku opremu i rekvizite.

Kostrena – Nastavak dobre suradnje Ine i Sportske zajednice Općine Kostrene potvrđen je vrijednom financijskom potporom kostrenskim udrugama koje djeluju u okviru Sportske zajednice. Primopredaja sponzorstva kojim je kupljena različita sportska oprema i rekviziti, održana je u Sportskoj dvorani Kostrena.

U ime Ine, prisutnima se obratila Diana Hajdo iz Rafinerije nafte Rijeka: „Drago mi je da smo nastavili suradnju sa Sportskom zajednicom Općine Kostrene i lokalnim sportskim klubovima pomogli u nabavi opreme i rekvizita. INA od svog osnutka nastoji biti aktivni član zajednice te podržavamo sve inicijative kojima se potiče i promiče važnost sporta, a nadam se da će i nova oprema pomoći sportašima u daljnjem ostvarenju odličnih rezultata, ali isto tako doprinijeti i uključenju novih članova u Klubove unutar Sportske zajednice Općine Kostrena.“

Na vrijednom sponzorstvu Ini je zahvalio općinski načelnik Dražen Vranić:„Zahvaljujem Ini na još jednom vrijednom ulaganju u našuSportsku zajednicu. Sport je jedno od područja kojem u Općini posvećujemo osobitu pažnju i u koje puno ulažemo jer ima neobično važnu ulogu u odgoju mladih i zdravlju odraslih“, istaknuo je načelnik Vranić.

Sportska zajednica Općine Kostrena usmjerena je na razvoj lokalnog sporta i želi biti učinkovita potpora aktivnostima sportskih udruga koje djeluju u Kostreni. Uz proračunska sredstva, dodatnim oblicima potpore nastoji osigurati kvalitetnije uvjete rada svim svojim članicama. Ina je od osnutka Sportske zajednice prepoznala vrijednost takvog ulaganja, čime se osim razvoju sportske, doprinosi i razvoju lokalne zajednice. Sponzorska sredstva podijeljena suprema usvojenim kriterijima, vrednujući ukupni rad kluba i doprinos lokalnoj zajednici, ukupan broj natjecatelja (mlađi uzrasti i seniori, rekreacija) te stupanj natjecanja i postignute rezultate. Na vrijednom sponzorstvu Ini se u ime Sportske zajednice zahvalio je zamjenik predsjednice SZOK Josip Bilić.

Iznos sponzorstva od 30 tisuća kuna raspodijeljeno ječlanicama Sportske zajednice Općine Kostrenau slijedećim iznosima: Nogometnom klubu Pomorac 1921, Jedriličarskom klubu Galeb, Odbojkaškom klubu Kostrena i Klubu podvodnih aktivnosti Kostrena pripalo je po3.800 kuna,Vaterpolo klubu Jadran Kostrena, Športskom ribolovnom društvu Kostrena, Karate klubu Kostrenai Boćarskom klubu Kostrenapripalo je po 2.000 kuna, Košarkaškom klubu Kostrena, Kickboxing klubu Bura, Klubu podvodnih djelatnosti INA Kostrena, Športskom ribolovnom društvu INA Kostrena i Tenis klubu Kostrena po1.100 kuna teRukometnom klubu Kvarner Kostrena500 kuna.

Sportska zajednica dobila je novu šesnaestu članicu, a riječ je o Klubu košarke u kolicima Kostrena koja će slijedeće godine također ući u programe potpora Sportske zajednice.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }