ISTA PRAVA ŽELIM Pokrenuta peticija za ukidanje naplate mostarine na Krčkom mostu

Pod sloganom “Ista prava želim” otvorena je Facebook stranica koja okuplja zagovornike ukidanja mostarine na Krčkom mostu, a koji mogu svoju podršku iskazati i potpisivanjem internetske peticije s tim zahtjevom.

Rijeka – Unija Kvarnera i njen predsjednik, zamjenik župana Marko Boras Mandić, večeras su pokrenuli ono što su nazvali “posljednjim korakom” u borbi za “ista prava diljem Hrvatske”. Naime, pod sloganom “Ista prava želim” otvorena je Facebook stranica koja okuplja zagovornike ukidanja mostarine na Krčkom mostu, a koji mogu svoju podršku iskazati i potpisivanjem internetske peticije s tim zahtjevom.

– Došlo je vrijeme da se zajedno okupimo u inicijativu za ukidanje naplate na Krčkom mostu – “Ista prava želim!” i da se konačno izborimo za istu razinu prava koju imaju svi ostali građani diljem Republike Hrvatske.Unija Kvarnera i ja osobno pokrenuli smo inicijativu 2017. godine koju su podržale sve političke stranke u Primorsko-goranskoj županiji te kojoj su se pridružili brojni građani, bajkeri, ugostitelji…Sada je došlo vrijeme da još jednom snažno i zajednički uputimo zahtjev prema nadležnim tijelima i da se zajedno izborimo za ukidanje protuustavne i diskriminirajuće naplate mostarine na Krčkom mostu.Pozivam Primorce, Riječane, Bodule, otočane, ugostitelje, goste iz Zagreba, Varaždina, Slavonije, Karlovca, prijatelje Slovence, Gorane, turističke djelatnike, iznajmljivače, bajkere, izletnike, i sve ostale da “lajkaju” i podijele ovu objavu te potpišu peticiju za ukidanje naplate mostarine na Krčkom mostu, poručio je Boras Mandić.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!