Ivona Milinović istupila iz HDZ-a, optužila stranku za mućke s Obersnelom

Donijela sam neke dugo odgađane odluke. I najtežu političku odluku u životu, napisala je na svom profilu na društvenoj mreži Ivona Milinović

Rijeka – Ivona Milinović više nije članica HDZ-a, a odluku je objavila na svom profilu na društvenoj mreži.

– Karantena je za mene bila prilika za introspekciju. Donijela sam neke dugo odgađane odluke. I najtežu političku odluku u životu. Danas sam istupila iz članstva Hrvatske demokratske zajednice obzirom na odgađanje unutarstranačkih izbora na lokalnoj razini što bi značilo još godinu dana agonije. Pokušala sam na lokalnoj razini promjeniti stvari u riječkom HDZ-u. Nisam uspjela. Podržavati i boriti se s ovim lokalnim “mućkama” pojedinaca iz Primorsko-goranskog HDZ-a s Vojkom Obersnelom i riječkim SDP-om neću. Žao mi je ako sam nekog povrijedila ili razočarala svojom odlukom, ali u ovom riječkom političkom bordelu sudjelovati ne mogu. Još ćete me trpit godinu dana a onda politička mirovina, kazala je riječka gradska vijećnica Ivona Milinović koja je u fokus javnosti izbila s rasističkim porukama svojim izjavama o Srbima i vrbama.

Časni sud primorsko-goranskog HDZ-a jednoglasno je donio odluku o isključenju gradske vijećnice Ivone Milinović iz HDZ-a, ali to se u konačnici nije dogodilo. U travnju je najavila kandidaturu za predsjednicu riječkog HDZ-a te predstavila najuže suradnike i kandidate za potpredsjednike. No nije uvrštena ni na izbornu listu.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }