Ivona Milinović kandidirala se za predsjednicu gradskog ogranka: Riječki HDZ ćemo vratiti članovima!

Nakon “medijske bure”, Milinović je nepravomoćno isključena iz HDZ-a odlukom županijskog Suda časti početkom prosinca na temelju prijave riječkoga Gradskog odbora HDZ-a, no uložila je žalbu Visokom sudu časti te je ostala članica HDZ-a.

Rijeka – Ivona Milinović kandidirat će se za predsjednicu HDZ-a u Rijeci. Ovu informaciju gradska vijećnica objavila je na svojoj Facebook stranici.

– Predala sam kandidaturu za predsjednicu riječkog HDZ-a s kolegama Deanom Caputom, Duškom Mustačem i vijećnikom Dobricom Rončevićem kao kandidatima za potpredsjednike. Naš mali izborni stožer voditi će Christian von Grünhut. Budući još nema drugih formalnih kandidatura, nadamo se kako će se što veći broj članova kandidirati za najviše stranačke dužnosti i da će utakmica biti korektna. Riječki HDZ ćemo vratiti članovima jer stranka nije ničije privatno vlasništvo. Vodstvo stranke mora slušati i odgovarati članstvu, a ne obrnuto. Samo tako možemo
ojačati stranku i krenuti u pobjedu na lokalnim izborima, kazala je Milinović.

Podsjetimo, vijećnica je u fokus javnosti došla kontroverznim i nes(p)retnim izjavama vezanih uz srpsku nacionalnu manjinu, zbog kojih se našla na udaru niza javnih osoba, kao i udruga civilnog društva. Nakon “medijske bure”, Milinović je nepravomoćno isključena iz HDZ-a odlukom županijskog Suda časti početkom prosinca na temelju prijave riječkoga Gradskog odbora HDZ-a, no uložila je žalbu Visokom sudu časti te je ostala članica HDZ-a.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!