Iz jednog riječkog hotela otuđio skupocjeno piće, u drugom uništio sobu

Procjenjuje se da su ovim kaznenim djelima materijalno oštećeni hotelska tvrtka iz Rijeke i 45-godišnji hrvatski državljanin za oko 9.000 kuna.

Rijeka – Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Crikvenica dovršili su kriminalistička istraživanja nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela pronevjere, oštećenja tuđe stvari i teške krađe, javljaju iz policije.

Naime, kako stoji u priopćenju, 20-godišnji hrvatski državljanin sumnjiči se da je u listopadu 2019. godine iz restorana jednog riječkog hotela otuđio dvije boce skupocjenog pića. Također, sumnja se da je u ožujku ove godine oštetio inventar i zidove unajmljene soba u hotelu na širem riječkom području, koje je počinio zajedno sa 26-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Osim toga, iz PU primorsko-goranske ističu da je na području Crikvenice između 26. travnja i 1. svibnja ove godine provalio u vikendicu u vlasništvu 45-godišnjeg hrvatskog državljanina, odakle je otuđio više boca vina i alkoholnih pića.

Procjenjuje se da su ovim kaznenim djelima materijalno oštećeni hotelska tvrtka iz Rijeke i 45-godišnji hrvatski državljanin za oko 9.000 kuna.

Osumnjičeni 20-godišnjak kazneno je prijavljen za navedena kaznena dijela, dok je 26-godišnjak kazneno prijavljen za oštećenje tuđe stvari.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }