Izmijenjen program 25. revije lutkarskih kazališta

Svečano otvorenje 25. revije održat će se 4. studenog u 19 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s predstavom „Palčica“ u izvedbi Gradskog kazališta lutaka Split.

Rijeka – Zbog objektivnih razloga otkazano je gostovanje predstave „Vuka se ne bojim ja“ u izvedbi Kazališne družine Pinklec, Čakovec, koje se trebalo održati na jubilarnoj 25. reviji lutkarskih kazališta 2. studenog u 19 sati te 3. studenog u 17:30 i 19:30 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Budući da je u sklopu izvedbe 3. studenoga u 19:30 sati ujedno planirano i svečano otvorenje 25. revije, ono će se sada održati 4. studenog u 19 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s predstavom „Palčica“ u izvedbi Gradskog kazališta lutaka Split.

Nadalje, novost u programu Revije je izvedba predstave „Oh la la“ Gradskog kazališta lutaka Rijeka u koprodukciji s Dječjom kućom umjetnosti, Ljubljana, Slovenija i Kolektivom Ma-Théâ Centra za dječju kreativnost, Tinqueux, Francuska koja je na repertoaru festivala 3. studenog 2020. u 18:00 sati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka.

Također, radionica Teatra Oz „Čarobni napitci u operi“ neće se održati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka, već u atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku u istim terminima.
25. revija lutkarskih kazališta održava se od 2. do 10. studenoga, a cjelokupni program nalazi se na stranici Gradskog kazališta lutaka Rijeka.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }