Izvrsna predstava Teatra Exit “Kako misliš mene nema?!” ove nedjelje na Trsatskoj gradini

Protagonisti predstave Filip Juričić i Amar Bukvić donose priču o dva prijatelja koji silno žele otići na more i pritom nailaze na brojne prepreke zbog čega se čini da se “cijeli svijet urotio protiv njih”

Rijeka – Ljeto na Gradini ove je godine ugostilo predstave za svačiji ukus, a dugo iščekivana predstava „Kako misliš mene nema?!“ na rasporedu je ove nedjelje, 04. kolovoza. Protagonisti predstave Filip Juričić i Amar Bukvić donose priču o dva prijatelja koji silno žele otići na more i pritom nailaze na brojne prepreke zbog čega se čini da se “cijeli svijet urotio protiv njih”. Ulazeći u različite uloge, odnosno svojim fantastičnim transformacijama, glumci u predstavu unose dodatnu dinamiku, koja se uz brojne humoristične scene te primjese satire i groteske pretapa u izvrsnu dvosatnu predstavu koja izaziva salve smijeha!

Kroz dva sata “nabrijane” farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko – tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije.

Sjajna glumačka postava na scenu stupa u 21.00 sat, a ulaz za sve posjetitelje otvara se sat vremena ranije. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i rijekamarketplace.com.