Tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Izvrsnim koncertom Marko Tolja oduševio ispunjenu Trsatsku gradinu

Marko Tolja nastupao je sa svojim septetom koji čine redom vrhunski glazbenici, od kojih je većina s našeg područja - Ivan Popeskić, Henry Radanović, Marko Lazarić, Ivan Pešut, Antonio Geček, Marin Ferketin i Mario Bočić.

Rijeka - Jučer su raspjevani posjetitelji Ljeta na Gradini uživali u koncertu Marka Tolje – svestranog pjevača i iznimnog vokala koji je oduševio ispunjeno gledalište. Nije tajna da se Marko Tolja i riječka publika vole – od njegovog prvog samostalnog koncerta na Gradini prošlo je jedanaest godina, a publika se uvijek raduje njegovom povratku na pozornicu rodnog grada. Marko Tolja nastupao je sa svojim septetom koji čine redom vrhunski glazbenici, od kojih je većina s našeg područja - Ivan Popeskić, Henry Radanović, Marko Lazarić, Ivan Pešut, Antonio Geček, Marin Ferketin i Mario Bočić. Na pozornici mu se pridružila i Mia Dimšić s kojom je otpjevao duet „Sva blaga ovog svijeta“, nakon čega je mlada pjevačica počastila publiku i svojom skladbom.

Marko je razgalio publiku svojim uspješnicama, prisjetio se Olivera dirljivom izvedbom njegove skladbe „Nedostaješ mi ti“, a na repertoaru su se, između ostalih, našle i obrade Franka Sinatre te Steviea Wondera. Kroz dvosatni koncert Tolja je uspio i dobro nasmijati publiku, što je pridonijelo izvrsnoj atmosferi. Na pozornici su se redale Markove pjesme poput „Ljubav u boji“, „Zaplesale su sjene“, „Sve što nisam i ja“, dok je koncert zaključio svojom „Tišinom“. Glasni pljesak izvođače je pozvao na bis, a Marko je zahvalio publici emotivnom izvedbom „Ne dirajte mi san“ kojom je poručio kako ga kroz svoje nastupe zaista i živi.

U sklopu Ljeta na Gradini posjetitelje već ove nedjelje, 04. kolovoza očekuje predstava „Kako misliš mene nema?!“, nakon čega se nastavlja niz izvrsnih koncerata. Ulaznice za sve programe Ljeta na Gradini mogu se kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i prodajne platforme rijekamarketplace.com.

Ovo je tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane. Kreni od početne stranice.