Ja, mama i tata – zajedno dva sata! – Besplatna radionica za roditelje i djecu predškolskog uzrasta

Ja, mama i tata – zajedno dva sata! – Besplatna radionica za roditelje i djecu predškolskog uzrasta

Ilustracija

Radionica je usmjerena je na prezentiranje osnovnih značajki i demonstraciju zajedničkog vremena roditelja i djeteta koje će djetetu ispuniti potrebu za pažnjom roditelja i učiniti zadovoljnijim i dijete i roditelje

Rijeka – Radionica „Ja, mama i tata – zajedno dva sata“ namijenjena roditeljima i djeci predškolskog i nižeg školskog uzrasta održat će se u srijedu 19. veljače 2020., u 17:00 sati u Dječjem domu “Tić” Rijeka, Beli Kamik 11 (Brajda).

Predviđeno trajanje radionice je do 18:30 sati. Sudjelovanje je besplatno.

Roditelji često imaju osjećaj da se svojem djetetu ne posvećuju dovoljno ili da ne provode vrijeme na način koje dijete ispunjava i čini zadovoljnim. Djeca svoje nezadovoljstvo i potrebu za pažnjom često iskazuju kroz nemir, plač i neprimjereno ponašanje.

Radionica „Ja, mama i tata – zajedno dva sata“ namijenjena je roditeljima i djeci predškolskog i nižeg školskog uzrasta. Usmjerena je na prezentiranje osnovnih značajki i demonstraciju zajedničkog vremena roditelja i djeteta koje će djetetu ispuniti potrebu za pažnjom roditelja i učiniti zadovoljnijim i dijete i roditelje. Uz upoznavanje s osnovnim principima kvalitetnog zajedničkog vremena, djeca i roditelji će imati priliku sudjelovati u nekoliko zajedničkih aktivnosti koje će moći primjenjivati u svakodnevnom životu.

Na radionicu se mogu prijaviti roditelji/skrbnici i djeca predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. Maksimalni broj sudionika je 20. Za sudjelovanje je potrebna prijava putem telefona 051/215 – 670, radnim danom od 9.00 do 15.00 sati.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!