Jelenske maškare preuzele ključ Općine, na stupu je Mate Koronić Capakov

Poručuju da se Mateta sumnjiči da je kriv za sve nevolje koje su se dogodile u Jelenju ali i šire.  -Detaljna istraga će pokazati za što je sve kriv i zbog čega će ga Jelenske maškare spaliti na Pepelnicu, zaključuju.

Jelenje – Nekolicina članova maškarane udruge jučer u popodnevnim satima objesila je Mateta Koronića Capakova na stup srama u Dražicama.

– Jutro smo malega testirali  i pokazalo se da j’ pozitivan na koronu i da ju namjerno širi okolo da more napravit profit, aš je va bunkeru imal pune škatule ljekovite tekućine kojoj je stekal rok trajanja, kazali su iz Jelenskih maškara, dodajući kako će viset evdi do one srede, kada će mu se sudit. Do tada će nan valda ošptarije oprit, da napravimo feštu kako spada, aš sad kad je na stupu, ima da broj zaraženih opada, rekli su prilikom podizanja pusta na kružnom raskrižju u Dražicama, a maškare su i službeno preuzele ključ Općine Jelenje.

Poručuju da se Mateta sumnjiči da je kriv za sve nevolje koje su se dogodile u Jelenju ali i šire.  -Detaljna istraga će pokazati za što je sve kriv i zbog čega će ga Jelenske maškare spaliti na Pepelnicu, zaključuju.