ERSTE AD

Jesen u Kostreni – najava predstave Ćiro

Monodrama o životu Miroslava Ćire Blaževića, autorski je projekt jednog od najpoznatijih glumaca u regiji – Tarika Filipovića.

Kostrena – U srijedu, 22. rujna, na redu je treća predstava jubilarne 20. Jeseni u Kostreni. Monodrama o životu Miroslava Ćire Blaževića, autorski je projekt jednog od najpoznatijih glumaca u regiji – Tarika Filipovića. Njegove se rečenice citiraju, a slavna poštapalica „sine moj“, utjelovljuje neposredan, simpatičan, ali i ekscentričan duh osebujnog, duhovitog i neponovljivog nogometnog trenera svih trenera. Tarik Filipović sa predstavom Ćiro gostovao je u Kostreni 2017. godine.

Sve predstave Jeseni u Kostreni održavaju se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. Ulaznice je moguće kupiti putem sustava mojekarte.hr ili na blagajni Čitaonice sat vremena prije početka predstave.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a za umirovljenike 30 kuna uz predočenje umirovljeničke iskaznice, uz napomenu da se na jednu umirovljeničku iskaznicu može kupiti jedna ulaznica.

Za sve predstave potrebne su COVID potvrde.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }