Joao Escoval upisao 100. nastup u dresu Rijeke

“Najljepše uspomene su finala Kupa Hrvatske i pobjede protiv Dinama i Lokomotive”, rekao je Escoval

Rijeka – Joao Escoval na utakmici Kupa Hrvatske u Pitomači upisao je 100. nastup u bijelom dresu. Escoval je sudjelovao u svim najvećim uspjesima Rijeke proteklih godina, upisavši 80 nastupa u prvenstvu, osam u Kupu Hrvatske, 11 u europskim natjecanjima i jedan u Superkupu.

– Sto utakmica za jedan klub je veliki broj i jako sam zadovoljan što sam to ostvario u Rijeci. Nadam se i vjerujem da ću skupiti još utakmica u dresu Rijeke i da će ta brojka u konačnici biti još veća, rekao je Joao Escoval nakon 100. nastupa u dresu Rijeke.

Escoval je igrao u svim utakmica proteklih godina u kojima je Rijeka ostvarivala velike uspjehe tako da nije bio preveliki problem izdvojiti najdraže trenutke.

– Najljepše uspomene su finale Kupa Hrvatske i pobjede protiv Dinama i Lokomotive kada smo osvojili trofeje, rekao je Escoval.

– Tu su naravno i europski uspjesi, moj pogodak protiv Kolosa, te slavlje protiv Kopenhagena i plasman u skupine Europske lige. Tu bi izdvojio i domaću utakmicu protiv Real Sociedada, jedina koja je te godine u našoj skupini igrana pred navijačima. Bilo je to sjajno iskustvo i naravno treba istaknuti i pobjedu protiv AZ-a.

– Optimističan sam za ovu sezonu. Igramo jako dobro u prvenstvu tu je i Kup Hrvatske. Želim da nastavimo u dobroj formi i pobjeđivati, idemo utakmicu po utakmicu i sportski je nadati se da ćemo na kraju sezone imati i poneki trofej. Volim pobjeđivati i nadam se najboljem, rekao je Escoval koji je debitirao 17. veljače 2018. godine pod trenerskom palicom Matjaža Keka.

– Jako sam zadovoljan u Rijeci, od prvog dana svi prema meni imaju odličan odnos i stvarno uživam, rekao je Joao Escoval.

Fotografija: HNK Rijeka

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }