Josip Drmić: Ponosan sam zbog pobjede, ali moramo nastaviti raditi jer ima rezerve u našoj igri

Možemo biti zadovoljni prvim dijelom, rekao je Josip Drmić nakon velike pobjede protiv Hajduka.

Rijeka – Josip Drmić u Jadranskom derbiju još je jednom demonstrirao kvalitetu. Bilo je tu nekoliko poteza vrijednih spomena, ali naravno najupečatljiviji je onaj u 43. minuti kada je prvo ispratio brzog Princea u kontri, a onda sjajnim potezom se riješio Simića i zakucao loptu u mrežu za 0:2.

– Super smo počeli utakmicu, odradili smo ono što je trener očekivao od nas, posebno prvo poluvrijeme. Nagradilo nas je s dva gola, mogli smo dati još poneki. Možemo biti zadovoljni prvim dijelom, rekao je Josip Drmić nakon velike pobjede protiv Hajduka.

– U nastavku smo pali, proveli smo dosta vremena na našoj polovici terena. To moramo poboljšati, promijeniti i s malo više samopouzdanja ući u igru, tražiti treći i četvrti gol. Ne smijemo stati, rekao je napadač Rijeke.

U stilu igrača koji je ostvario zavidnu karijeru, Josip je istaknuo da nema mjesta pretjeranoj euforiji. Dobra je vijest da i napadač Rijeke vjeruje da ima još puno rezerve u igri ove momčadi.

– Ponosan i zadovoljan sam što smo pobijedili, ali imamo još dosta za raditi i popraviti. Ima mjesta za napredak, mi smo mlada ekipa, ima dosta potencijala i to sam rekao u već nekoliko navrata. Uvijek je lijepo imati prostora za napredak, da možemo kroz trening i rad napredovati i biti još bolji, rekao je Josip Drmić.

Igrači Rijeke dobili su zasluženo slobodno u ponedjeljak i utorak, a onda se kreće s treninzima.

– Iskoristit ćemo slobodno, možemo provesti s obitelji, odmoriti se, napuniti malo baterije. Iduća dva tjedna sigurno se nećemo odmarati jer moramo trenirati i raditi, te popraviti sve što nije dobro. Ne smijemo se zadovoljiti, moramo nastaviti raditi i rasti kao ekipa, ustvrdio je Drmić.

Švicarski napadač iza sebe ima odličnu statistiku, u 27 utakmica za Rijeku postigao je 13 golova. Uoči pauze Rijeka, Dinamo, Osijek i Hajduk imaju 13 bodova, s time da Rijeka i Dinamo imaju utakmicu manje.

– Prvenstvo je tek na početku. Ništa nije sigurno, tek smo krenuli, moramo samo ovako nastaviti i dodatno raditi. Super smo počeli, ali ne smijemo se sad  zadovoljiti, da kažemo da je to dovoljno. Nije dovoljno, uvijek možeš više, to nam je PAOK pokazao. Te utakmice su nam jasno pokazale na čemu moramo raditi, ustvrdio je Josip Drmić.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }