Juniori Rijeke sudjeluju na jakom međunarodnom turniru u Bellinzoni

Jako smo sretni što smo pozvani na ovako jaki turnir. Ovo nam je prvi turnir ove sezone, dobro smo igrali u prvenstvu i mislim da možemo ostvariti dobar rezultat. U skupini nas čekaju tri teške utakmice i bit će dobar test za ovu generaciju, rekao je Adrian Liber, junior Rijeke.

Rijeka – Juniori Rijeke sudjeluju na jakom međunarodnom turniru u Bellinzoni. Na 78. izdanju turnira, izabranici Vjeke Miletića igrat će u skupini s Krasnodarom, Ticinom, Malmom. Riječani su na put krenuli u srijedu, nakon jučerašnje premijere protiv Krasnodara, u drugom kolu danas će odmjeriti snage protiv Ticina (19.30), a posljednji susret u skupini na rasporedu je u subotu protiv Malmoa (19 sati).

– Jako smo sretni što smo pozvani na ovako jaki turnir. Ovo nam je prvi turnir ove sezone, dobro smo igrali u prvenstvu i mislim da možemo ostvariti dobar rezultat. U skupini nas čekaju tri teške utakmice i bit će dobar test za ovu generaciju, rekao je Adrian Liber, junior Rijeke.

Za Rijeku će na turniru nastupiti: Ivor Pandur, Marko Šušak, Adrian Liber, Mateo Bukvić, Filip Braut, David Golić, Mihael Rovis, Domagoj Jelavić, Silvio Ilinković, Jasmin Omerović, Stefan Antanasković, Ivan Biškupović, Josip Listar, Ivan Rupčić, Ivan Lozić, Jakov Pintarić, Edi Ajanović, Filip Zrilić, Josip Mitrović, Marko Putnik.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!