Kad izgoriš da ne goriš: Combusten sprej – Spasonosno rješenje za sunčeve opekline na koži

Combusten sprej brzo i učinkovito uklanja simptome iritirane kože koja postaje regenerirana, nahranjena i hidratizirana te bez neugodnih simptoma nastalih neopreznim boravkom na suncu.

U vrijeme godišnjih odmora često duže vrijeme boravimo na suncu, ali može se dogoditi da zaboravimo nanijeti zaštitno sredstvo. Neoprezno izlaganje kože suncu, bez zaštite, može izazvati opekline različita stupnja, a uglavnom je riječ o opeklinama prvog stupnja. Opekline se javljaju jedan do šest sati nakon izlaganja sunčevoj svjetlosti, na izloženim, nepokrivenim dijelovima tijela. Izrazito neugodni simptomi su crvenilo i neugodan osjećaj „pretijesne“ kože kojeg se nikako ne možemo riješiti.

Combusten sprej namijenjen je za njegu kože nakon neopreznog boravka na suncu. Sadrži visoki udio pantenola u jedinstvenoj kombinaciji s kalcijevim hidroksidom koji ima izraženo adstrigentno djelovanje te aloe verom i maslinovim uljem koji učinkovito rješavaju probleme iritirane kože nastale uslijed prekomjernog izlaganja suncu. Combusten sprej brzo i učinkovito uklanja simptome iritirane kože koja postaje regenerirana, nahranjena i hidratizirana te bez neugodnih simptoma nastalih neopreznim boravkom na suncu.

Combusten sprej trenutno pruža osjećaj olakšanja i umirenja kože, a zahvaljujući formi spreja s lakoćom ga možete nanijeti na sve dijelove tijela bez dodatnog utrljavanja i iritacije nadražene kože.

Combusten je dostupan i u obliku kreme. Potražite u ljekarnama.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!