Kastafsko kulturno leto ove nedjelje donosi ‘produžetke’ na Druženju uz kulturu

S početkom u 12 sati održat će se prvo Druženje uz kulturu u sklopu kojeg će se održati sajam, radionice i predstavu za djecu, „a sve to u super ugodnoj atmosferi“.

Kastav –  Ljeto u Kastvu možda je završilo, ali to ne znači da ne možemo odigrati ‘produžetke’, najavili su iz Kastafskog kulturnog leta, pozvavši građane i sve zainteresirane posjetitelje da se pridruže u nedjelju, 30. rujna od 12 sati, prvom Druženju uz kulturu u sklopu kojeg će se održati sajam, radionice i predstavu za djecu, „a sve to u super ugodnoj atmosferi“!

Sajam će se održati na Fortici, a posjetitelji Druženja uz kulturu imat će priliku razgledati sajam na Fortici, družiti se s izlagačima, ali i ponijeti kući neke od radova.

Na istoj lokaciji održat će se i besplatne radionice za djecu i odrasle na kojima će moći prisustvovati svi zainteresirani. Posjetitelje očekuje radionica oslikavanja kišobrana koju vode Iva Blečić i Zdenka Širola Cetina, kreativna radionica za odrasle koju vodi Sandra Troskot Ugrčić te kreativna radionica za djecu koju organizira matuljska udruga Foliot.

U 14.30 sati pod Gradskom ložom održat će se dječja predstava „Djed i Karlo“.

– Predstava govori o odnosu djeda brodograditelja i dvanaestogodišnjeg unuka Karla. Obojica su se u određenim trenucima života našli u ljubavnim i prijateljskim problemima. Iskusni Djed savjetuje unuka, unuk savjetuje djeda i tako dolaze do zaključka da se prijateljstvo gradi, da ono ne nastaje preko noći. Karlo osvaja Majino srce, a Djed brigu brine kako iznenaditi baku za 50. godišnjicu braka, u čemu mu kreativnim idejama pomaže unuk Karlo, kazali su organizatori, istaknuvši da je za tekst i režiju zadužen Miro Čabraja koju uz Žarka Potočnjaka glumi i jednu od dvije glavne uloge. Ulaz je slobodan.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!