Katarina Peović bit će u Odboru za ratne veterane Hrvatskog sabora

U prošlom sazivu njegovi su članovi recimo bili Milijan Brkić, Stevo Culej, Željko Glasnović, i nije bilo niti jedne žene, pa će biti vrlo zanimljivo pratiti kako će se članica Radničke fronte nositi s ratim i postratnim tematikama.

Rijeka – Nova zastupnica u Hrvatskom saboru iz osme izborne jedinice Katarina Peović ulazi u Odbor za ratne veterane, čiji je predsjednik Josip Đakić, a zamjenik Miro Bulj. Peović je inače u Klubu zastupnika zeleno-lijevog bloka, potpredsjednica je Odbora za zakonodavstvo i članica Odbora za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo.

Saborski odbor za ratne veterane vodi računa o zaštiti žrtava velikosrpske agresije i pobune u Republici Hrvatskoj, pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, kao i pravima vojnih i civilnih invalida Domovinskog rata i svih sudionika Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

U prošlom sazivu njegovi su članovi recimo bili Milijan Brkić, Stevo Culej, Željko Glasnović, nije bilo niti jedne žene, pa će biti vrlo zanimljivo pratiti kako će se članica Radničke fronte Peović nositi s ratim i postratnim tematikama.

Peović je već danas podigla dosta medijske prašine s izjavom da Radnička fronta neće se pojaviti u Kninu na obljetnici vojno-redartsvene operacija Oluja jer se do prošle godina ta proslava koristila za huškačke poruke, ako se to promijenili, pozdravit će tu gestu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!