Klub Bačva na dan otvorenja EPK organizira kviz o povijesti i kulturi Rijeke

U sklopu popratnog programa svečanog otvorenja te u suradnji s Udrugom ugostitelja Primorsko-goranske županije, u Klubu Bačva možete pokazati svoje znanje o riječkoj povijesti, kulturi, zanimljivostima i identitetu.

Rijeka – U subotu, 1. veljače 2020., kad će se u Rijeci održati brojni kulturni i zabavni programi te svečano otvoriti Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, u programu možete uživati i u Klubu Bačva.

Kviz ne sadrži ništa premisteriozno, ali ipak će se i malo zagrepsti ispod površine. Osigurane su bogate nagrade – 500, 300 i 200 kuna u obliku konzumacije u Bačvi za prve tri ekipe. Nagrade su iskoristive po dogovoru u komadu ili prema potrošnji do kraja 2020. godine. Kviz je besplatan, nema kotizacije, a u konkurenciji za nagrade bit će ekipe s najviše pet članova.

Kviz počinje u 18 sati, sva mjesta bit će rezervirana za sudionike, a poželjno je doći malo ranije, smjestiti se i prijaviti kod voditelja. Kviz će trajati najkasnije do 19.15 kako bi svi sudionici stigli popratiti svečano otvorenje koje će također moći pratiti i na tri televizora te velikom platnu u Bačvi.

Kasnije navečer zabava se nastavlja uz Splash Band koji će glazbenu večer otvoriti uz poznate riječke zvukove i stihove.

U Klubu Bačva redovito se može uživati u raznim programima, ističemo gostovanje stand-up komičara Srđana Olmana i Srđana Slijepčevića već u ponedjeljak, 3. veljače. Tu su i redoviti natjecateljski, humanitarni i sportski kvizovi. Sve informacije i detalje o programima mogu se naći na Facebook stranici Klub Bačva, preko koje je moguće i javiti se te saznati sve što vas zanima o događanjima.