Knjige s ‘okusom soli’ – Nakladnici i knjižari iz Rijeke i okolice predstavili se na 42. Interliberu

Primorsko-goranske izdavače i knjižare u paviljonu 6. zastupa Naklada Val iz Rijeke, Lektira iz Kostrene, Extrade iz Kastva te Leo-commerce, Naklada Uliks, Paradox i Antikvarijat Mali neboder, svi iz Rijeke. Nastup je organiziran pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije i HGK Rijeka.

Rijeka/Zagreb – Stotine tisuća posjetitelja očekuju se ovih dana na Zagrebačkom velesajmu gdje se od danas pa do 17. studenog, u paviljonima 5 i 6, održava najveći domaći Sajam knjiga i učila Interliber.

Ovo je 42. izdanje međunarodnog sajma na kojem nastupa 350 najznačajnijih nakladnika i knjižara, a među njima je i niz izdavača sa šireg riječkog područja. Tako primorsko-goranske izdavače i knjižare u paviljonu 6. zastupa Naklada Val iz Rijeke, Lektira iz Kostrene, Extrade iz Kastva te Leo-commerce, Naklada Uliks, Paradox i Antikvarijat Mali neboder, svi iz Rijeke. Nastup je organiziran pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije i HGK Rijeka.

– Riječka Naklada Val pored svojih naslova zastupa još nekoliko riječkih izdavača koji nemaju priliku izlagati na sajmu. Ukupno se predstavlja s blizu stotinu naslova, a najveći je hit knjiga Sveina Monneslanda „Istra i Kvarner očima stranaca“, četvrto izdanje „Smijeha slobode“, Sijerkovićeva „O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera“, najnovije „Jadranske legende“  i drugi naslovi, kazao je direktor Naklade Val Dragan Ogurlić.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }