Književna večer posvećena Igoru Večerini ovoga petka u HKD-u

Igor Večerina je iza sebe ostavio neiscrpnu baštinu koju će na književnoj večeri interpretirati Aida Muratović, Igor Grdaković, Ksenija Nakić Alfirević, Zoran Josić i Vedrana Spadoni

Rijeka – Ovog će se petka 22. siječnja u atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku s početkom u 18 sati održati književna večer posvećena Igoru Večerini.

Igor Večerina jedna je od vodećih figura književne i alternativne scene. Iza njega je 30 godina stvaralaštva kroz razne medije, ali pjesma je bila njegova prva i jedina ljubav. Među prvima shvaća da je poezija izgubila svoju himničnost, tako da od promocije prve zbirke Rubnik slušatelja kroz multimediju napada svim čulima. Po tome je bio inovativan onda, ali i danas. Iz istog razloga prvi u nas snima audio knjigu. Autor je slogana, sintagme grad koji teče.

Iza sebe je ostavio neiscrpnu baštinu koju će na književnoj večeri interpretirati Aida Muratović, Igor Grdaković, Ksenija Nakić Alfirević, Zoran Josić i Vedrana Spadoni.

Književna večer moći će se pratiti o online i iz svojih domova preko otvorene Facebook grupe Riječka enciklopedija Fluminensia.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!