[VIDEO] Komadina: Više se neću kandidirati za predsjednika SDP-a županije i dao punu podršku Vojku Brautu

– Mislim da je izbor Vojka Brauta da će SDP naše županije misliti svojom glavom, poručio je Komadina. Što su sve poručili Komadina i Braut provjerite u priloženom videu prilogu…

Rijeka – Više se neću kandidirati za predsjednika SDP-a županije, a nakon 21 godine vođenja stranke dajem svoju punu podršku Vojku Brautu koji se odlučio kandidirati za tu poziciju, poručio je u na samom uvodu današnje tiskovne konferencije Zlatko Komadina te dodao da smatra kako je došlo vrijeme za nove mlađe ljude.

– Mislim kako je stiglo vrijeme da novi mladi ljudi preuzmu upravljanje strankom, ali ne samo njom već i općinama i gradovima diljem županije.Moja misija je negdje pri kraju, a bila je dobiti izbore i zadržati građane ove regije u lijevom svjetonazoru. Mislim da sam u tome uspio zahvaljujući provjereniju građana u mene i SDP-a koji sam vodio. Mislim da je izbor Vojka Brauta da će SDP naše županije misliti svojom glavom, poručio je Komadina.

– Najavljujem svoju kandidaturu za predsjednika SDP-a županije za izbore koji će se održati 27. studenog. Smatram da svojim stranačkim stažem koji počinje 2004. i dužnostima koje sam obnašao te iskustvom iz privatnog sektora, više nego zadovoljavam kriterije za vođenje najveće i najbrojnije SDP-ove organizacije, poručio je Braut te dodao da će njegova misija biti rast stanke usmjeriti prema građanima te ujednačavanje politika stranke.