Koncert benda Jonathan na Trsatskoj gradini

Jonathani su ove godine objavili odličan video spot za pjesmu “Falling”, a u Rijeci su imali i promociju svog limitiranog delux dvostrukog vinilnog izdanja albuma “To Love / To Hold”.

Rijeka – Bend Jonathan poziva obožavatelje i publiku na zajedničko druženje i puno dobre glazbe u sklopu svog koncerta na Trsatskoj gradini. Koncert će se održati u subotu, 12. lipnja s početkom u 21 sat kao dio manifestacije “Ljeto na Gradini”.

Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Cijena karata u pretprodaji je 80,00 kn, dok će na dan koncerta iznositi 100 kn. Zbog ograničenog broja publike organizatori preporučuju da posjetitelji osiguraju svoje mjesto na koncertu na vrijeme.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Jonathani su ove godine objavili odličan video spot za pjesmu “Falling”, a u Rijeci su imali i promociju svog limitiranog delux dvostrukog vinilnog izdanja albuma “To Love / To Hold”. Nakon pauze od koncertnih zbivanja ovoga ljeta najavili su brojne koncerte, pa će se njihovi nastupi moći posjetiti u Zagrebu, Šibeniku, Splitu, Puntu…

Požurite po karte i provedite još jednu lijepu večer u Rijeci uz bend Jonathan.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }