Kostreni dodatna sredstva za energetsku obnovu vrtića

Ukupna vrijednost energetske obnove vrtića iznosit će oko 5 milijuna kuna, od čega je preko 3 milijuna kuna dobiveno iz europskih fondova, što je do sad najveći iznos bespovratnih sredstava koji je Kostrena ikada uspjela dobiti

Crikvenica – U Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice održano je potpisivanje i Svečano uručivanje ugovora o dodjeli bespovratnih nacionalnih sredstava korisnicima s područja Primorsko-goranske županije. Ugovore je korisnicima uručila državna tajnica Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nikolina Klaić. Ispred Općine Kostrena, ugovor je potpisao i preuzeo općinski načelnik Dražen Vranić.

Uz prethodno dobivenih 1,6 milijuna kuna Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, ovim ugovorom Kostrena je osigurala dodatnih 1,4 milijun bespovratnih sredstava za energetsku obnovu zgrade Dječjeg vrtića Zlatna ribica na adresi Žuknica 1/a u Kostreni i time značajno smanjila udio vlastitih sredstva u projektu. Ukupna vrijednost energetske obnove vrtića iznosit će oko 5 milijuna kuna, od čega je preko 3 milijuna kuna dobiveno iz europskih fondova, što je do sad najveći iznos bespovratnih sredstava koji je Kostrena ikada uspjela dobiti.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }