Kostrenska noć – Bogata gastro ponuda, Neno Belan i Night Express Band jamci su odlične zabave

Poznata kostrenska ljetna fešta i ove godine donosi bogat glazbeni program uz nastupe dua Fenix, Nene Belana & Fiumensa i Night Express Banda.

Zbog održavanja manifestacije “Kostrenska noć”, od ponoći s četvrtka na petak do subote u 10 sati, osobnim i drugim vozilima neće biti dozvoljen ulaz na parkiralište u Žurkovu. Zabrana se ne odnosi na interventna vozila, dostavna vozila, vozila KD Kostrena, vozila pravnih osoba koje sudjeluju u organizaciji i provedbi manifestacije te iznimno stanovnike Žurkova ukoliko se radi o opravdanoj hitnoći.

Kostrena – U organizaciji Turističke zajednica Općine Kostrena ovog će se petka, 12. srpnja 2019. s početkom u 20:30 sati u uvali Žurkovo u Kostreni održati Kostrenska noć. Poznata kostrenska ljetna fešta i ove godine donosi bogat glazbeni program uz nastupe dua Fenix, Nene Belana & Fiumensa i Night Express Banda.

Svi će posjetitelji, uz glazbeni program i bogatu gastro ponudu moći pogledati i prodajnu izložbu likovnih, keramičkih radova, unikatnog ručno izrađenog nakita i suvenira kostrenskih umjetnika i njihovih gostiju, a moći će i oslikati svoje lice.

Tijekom Kostrenske noći na punktovima duž uvale Žurkovo bit će organizirana izložba likovnih i keramičkih radova, te unikatnog ručno izrađenog nakita i suvenira kostrenskih umjetnika i njihovih gostiju.

Glazbeni program će oko 20:30 otvoriti Duo Fenix.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan, a iz TZ Kostrena upozoravaju da će na dan održavanja manifestacije, pristupna cesta za uvalu Žurkovo bit će zatvorena za sav promet, osim za dostavu i interventna vozila, te stanovnike Žurkova.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!