Krenite s pripremom papirologije: Upisi u gradske dječje vrtiće od 7. do 11. svibnja @ Rijeka

Krenite s pripremom papirologije: Upisi u gradske dječje vrtiće od 7. do 11. svibnja @ Rijeka

Ilustracija

U jaslički program može se upisati dijete koje do 31. kolovoza tekuće kalendarske godine navrši šest mjeseci, odnosno jednu godinu, ovisno o programu kojeg nude pojedine jaslice na području grada, dok vrtićki program može polaziti dijete koje do kraja kolovoza navrši tri godine.

Rijeka – Dječji vrtić Rijeka će od 23. do 27. travnja primati zahtjeve za dosadašnje korisnike, dok će od 7. do 11. svibnja trajati upisi za buduće korisnike.

Na današnjem kolegiju gradonačelnika najavljeni su upisi djece u gradske vrtiće za pedagošku 2018./2019. godinu. U jaslički program može se upisati dijete koje do 31. kolovoza tekuće kalendarske godine navrši šest mjeseci, odnosno jednu godinu, ovisno o programu kojeg nude pojedine jaslice na području grada, dok vrtićki program može polaziti dijete koje do kraja kolovoza navrši tri godine.

Prijava za upis djece u Dječji vrtić može se podnijeti osobno ili putem e-obrasca kojeg će roditelji moći ispuniti putem Informacijskog servisu Grada Rijeke. Roditelj može prijaviti dijete u samo jedan odabrani Centar predškolskog odgoja Dječjeg vrtića Rijeka.

Zahtjevi i prijave zaprimat će se svakog radnog dana u vremenu od 12 do 18 sati u svim Centrima predškolskog odgoja. Povjerenstvo za provedbu upisa odlučuje o prijavama za upis na temelju dostavljene dokumentacije i obavljenih inicijalnih razgovora roditelja, uz nazočnost djeteta, sa stručnim timom Dječjeg vrtića.

Privremeni rezultati prijava za upis u Dječji vrtić Rijeka objavit će se na oglasnim pločama svih podcentara predškolskog odgoja 30. svibnja, dok će konačni rezultati prijava upisa biti objavljeni u svim podcentrima predškolskog odgoja 19. lipnja.

Odluka o Upisu djece i o mjerilima upisa u dječji vrtić rijeka za pedagošku 2018./2019. godinu, usvojena na 19. gradonačelnikovom kolegiju, sadrži i vrste programa koji se provode u Dječjem vrtiću Rijeka, potrebnu dokumentaciju za dosadašnje i buduće korisnike, kao i način ostvarivanja prednosti pri upisu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }